webby logo

Nöjda kunder

Referenser

Avslutade projekt för tidigare kunder. Hitta inspiration och se hur de använde sig av våra mallar för att uppnå vad de sökte. Alla har vi olika smak och stil, som tur är kan alla våra mallar enkelt ändras och modifieras efter era önskemål.

vr elteeknik

VR Elteknik

Killarna på VR Elteknik ville ha en modern och ljus hemsida med mycket 3D illustrationer. De valde att gå efter ett grönt tema färgmässigt och blev supernöjda med sitt reslutat.

VKG göteborg

VKG Göteborg

VKG ville ha en ljus design som passade deras blåa färg i loggan utan att ta för mycket fokus och bli för skrikigt. Vi ersatte lite 3D ikoner mot Flat Icons på kunds önskemål och fick till en kanonsida i vårt tycke!

kroatienexperten

Kroatienexperten

Kroatienexperten hyr ut villor på ön Brac, strax utanför Split i Kroatien. De behövde hjälp att uppdatear och byta ut sin gamla sida mot något modernare och ljusare. Tillsammans med kunden tog vi fram en solig och tilltalande sida för resenärer och gäster.

bts bil

BTS Bil

Gänget på BTS Bil vill eha en mörk, men inte svart sida. Vi hittade ett färgtema de var nöjda med och byggde en sajt kring engrönblå kulör som matchar deras varumärke. De ville ha en tjockare och fetare stil på sina texter vilket enkelt fixades.

ah motor

AH Motor

Albin på AH Motor var i kontakt med oss för att uppdatera deras hemsida och ville likt många andra bilhandalre ha en mörk och svart hemsida. Viktigt för Albin var att framhäva och samla in recensioner varpå vi lyckades hitta en lösning han gillade och var nöjd med.

erlandsson

Elandsson Bil

Sebastian och Philip på Erlandsson Bil ville ha en enkel och mörk sida med spelande video när du besöker sidan. Något integrerade för kunden och fortsatte med ett mörk tema över resten av sajten.

mycar autos

MyCar Select Autos

MyCar Exlusive Autos är en spansk kund som hörde av sig med önskemål om en mörk men samtidigt stilren och sportig sida, för att matcha deras inventarie av premiumbilar. Kunden är belägen i Denia med mycket britter och nederländare, varpå vi integrerade ett plugin för att visa sidan på både spanska, engelska och nederländska med ett enkelt knapptryck.

elias bil design

Elias Bil

Killarna på Elias Bil i Göteborg bille ha en mörk men stilig design som passar med deras logo. Här gick vi på mycket bilder för att visa vad de har att erbjuda och byggde samtidigt en större sida för lite olika tjäsnter deras verkstad erbjuder utöver bilförsäljningen.

Kontakta oss

telefoni

Slå oss en signal

0707 – 40 51 29

epost

Kontakt via epost

kontakt@webbydesign.se